Repromaterija

KONAC

Konac za šivenje renomiranih proizvođača, pouzdan, efektan, u bojama koje podržavaju modne trendove, pravi je način  da Vaši modeli iz mašte zakorače u svet mode. Kakve god da imate potrebe, kada je konac u pitanju, mi imamo odgovor i pravu ponudu za Vas.

Dimenzije : 

  • 40/2 – 120
  • 40/3 – 80

Sastav: 100 % poliester

Tip vlakna: spun

Karakteristike i prednosti : izuzetno primenljiv u svim operacijama šivenja; odlikuje se stabilnošću boja, kontrolisanim procentom izduživanja, ujednačenost debljine, bez čvorova, otporan na suvo i mokro otiranje

LASTIKA

Lastika iz naše ponude je pouzdan i neophodan artikal u svakoj tekstilnoj proizvodnji. Odlikuje se izuzetnim kvalitetom, otporan  je u kontrolisanim termičkim uslovima, ne deformiše se. Savršen je za sve odjevne predmete, koji zahtevaju elastičnost u izvedbi.

Dimenzije: 2cm , 3cm i 4cm 

Sastav: 100% poliester

Boje: bijela i crna

Napomena: lLastika iz naše ponude potpada pod grupu pletenih llastika, proizvedenih u kombiniciji poliestera i malezijske gume, vrhunskog kvaliteta. Ova kombinacija garantuje izuzetnu elastičnost uz dodatnu sigurnost i komfor.

Čičak traka

Čičak traka je otkrivena i patentirana  još davne 1941 godine. Naime, jedan francuski inženjer je prilikom šetnji sa svojim psom kroz prirodu, stalno nailazio na problem čička, koji se upetljavao, veoma čvrsto u krzno njegovog psa. Inženjerski duh je proučio način na koji se čičak kači i čičak traka je otkrivena.

Primjena:

– Kod svih  predmeta, izrađenih od tekstila, gde je potrebno efikasno i pouzdano spajanje dve površine

Karakteristike proizvoda:

Sastav : 100% najlon i poliester
Dimenzije : 2.5cm, 5cm, 10cm

FLUORESCENTNA TRAKA

Radi postizanja snažnijih efekata refleksije, unutrašnja traka je postavljena na širu, obojenu traku.

Dimenzije : 

  • 2.5 cm
  • 5 cm

Boje izuzetne postojanosti:

– bijela

– žutozelena

 Prednosti:

– specifičan način proizvodnje daje maksimalni stepen flurescentnosti, odnosno odbijanja svijetlosti, koji je dodatno pojačan osnovnom trakom intenzivne boje.

KESE ZA PAKOVANJE

 

ŠIFRADIMENZIJE
125*30+5
230*40+5
335*40+5
440*45+5
540*50+5
640*60+5

Pozovite nas

error: Sadržaj je zaštićen !!